LOADING

Цени

Вашият сватбен ден е красива любовна история! Доверете ни отговорността да запаметим всички вълнуващи моменти и детайли. Екипът ни предлага професионално фотографско обслужване и гъвкави възможности съобразени с желанията ви.

Допълнителни услуги:
Според нуждите може да бъдат предложени разнообразни услуги като изкарване на снимки на хартиен носител на мястото на събитието, допълнително осветление, допълнителен трети фотограф, след сватбена фото сесия и много други. За нас ще бъде приятно да седнем на по кафе и да обсъдим детайлите за вашия сватбен ден.
Допълнителни условия:
Пакетите включват: Фото сесия на предварително уговорена локация в денят на сватбата, ритуална зала и църковен  ритуал (ако не са изнесени в ресторанта). Цените са за района на град Варна. За други градове се уговарят допълнително разходи за транспорт и настаняване. Цената за допълнителни часове извън рамките на посочените в пакета е 80 лева за един фотограф за всеки  започнат час. За да си запазите дата е необходимо да заплатите капаро в размер на 30% от сумата както и пълните разходи за транспорт и настаняване ако заснемането е извън града или страната. При желание може да бъде издадена фактура за услугата (опростена). Срокът за предоставяне на кадрите е 30 календарни дни.